Wilujeng sumping di situs web urang!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

Yueyang seuri paking Equipment & Bahan Co., Limited. mangrupakeun perusahaan produksi profésional integral tina rarancang téhnologi, pabrik, diobral jeung jasa saatos-diobral. Produk utama kaasup "mesin triangular packing keur kantong tea", "mesin granule packing", "mesin packing bubuk", "parabot keusikan cairan pikeun asin, bungkusan consumables", jsb gumantung sains jeung teknologi, kalawan syarat customer sakumaha kriteria nu sarta jasa saatos-jualan lengkep salaku jaminan, perusahaan teh mangrupakeun Nyieun kuat pikeun produksi jeung ngolah sagala rupa usaha teh, tatangkalan ngolah dahareun, palastik jeung hardware industri panerapan listrik di imah jeung di mancanagara.

wartos

news01

Kumaha kedah dahareun jadi leres rangkep?

Aya puluhan rébu tina pabrik di industri pangan di Cina. pangan béda boga rasa sorangan, ngarah mawa kabagjaan pikeun dahareun. Kiwari, pangan anu dimimitian pikeun ngembangkeun on barang garing, sarta rasa ieu ogé datang. Diversified.

Packaging is inseparable from any commodi...
The global economic growth has slowed dow...