Welcome to situs kita!

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

Yueyang eseman Packing Equipment & Co., Limited. punika perusahaan produksi profesional nggabungaken desain teknologi, Pabrik, sale lan layanan sawise-sale. Produk utama kalebu "mesin segitiga packing kanggo tas teh", "mesin granule diinget", "mesin packing bubuk", "peralatan Isi Cairan kanggo sauce, packaging Consumables", etc. Nyadari ing ilmu lan teknologi, karo syarat customer minangka ukuran sing lan layanan sawise-sales lengkap njamin, perusahaan punika backing kuwat kanggo produksi lan Processing kabeh jinis Enterprises teh, tetanduran Processing pangan, plastik lan hardware industri electrical Perkakas ing ngarep lan luar negeri.

NEWS

news01

Carane ngirim pangan mlaku rangkep?

Ana puluhan ewu manufaktur ing industri pangan ing China. panganan beda duwe raos dhewe, supaya padha nggawa rasa seneng kanggo pangan. Saiki, panganan sing miwiti kanggo berkembang ing barang garing, lan rasa uga teka. Diversified.

Packaging is inseparable from any commodi...
The global economic growth has slowed dow...